2009. február 2., hétfő

az első mázsálás

Jelentősen nem, viszont gyakorlatilag semmit sem csökkent a súlyom múlt hét óta. :(

Bevallom, hogy a kis lépések elve szerint haladva a kötött idejű étkezést követtem. Azaz reggeli: 8-10, ebéd: 12-14, vacsora 17-19 között. És csakis ezekben az időpontokban! Ha nem ettem ezen időintervallumokban, az az én hibám: "így jártam".

Ellenben nemigen figyeltem a 90 napos meghatározott napjaira. Vagyis volt, hogy fehérjenapon nem csak azt ettem, de egy étkezésen belül csak egyfélét.

Nem fogytam. De legalább nem is híztam! :)

2 megjegyzés:

  1. A lehető legjobb úton haladsz a súlycsökkenés felé. Az, hogy egy egész héten át képes voltál figyelni a kötött idejű étkezések betartására akkor is jelentős eredmény, ha közben nem fogytál egy dekát sem. A 90 napos meghatározott napjai helyett ajánlom M honlapján a "90 napos újratöltve" változatot. Sokkal emberibb és hatékonyabb is. :)

    VálaszTörlés
  2. koszi, aliz! mit tagadjam: nagyon nehezen sikerult nem ennem elotte/ utana / kozben, de rajottem, hogy NEM SZaBAD!! és tudod, mit csinaltam? ittam teját vagy vizet, es "jobb" lett, aztan meg rajottem, hogy milyen szerencse, hogy nem ettem barmit, mert nem is voltam igzan ehes!
    ugyhogy a legfontosabb nekem most még, hogy tartsam es betartsam ezt.
    KOszi a biztato szavakat! :)

    VálaszTörlés