2012. június 8., péntek

igen, nem írtam eddig, amiket ettem...

... de ez nem jelenti azt, hogy abbahagytam a tervem!
sőt!!
szigorúan betartottam az "előírásokat".

8. nap, 06.04. kivéve rögtön hétfőn, a gyümölcsnapon, amikor is annyira éhes voltam, hogy este fél 10 felé (!!) meg kellett ennem egy doboz mexikói halkonzervet!
Folyadék: 3,8 liter
Mea Maxima Culpa! :(
lehet, hogy a nap folyamán mégiscsak meg kellett volna ennem egy darab banánt, vagy legalább pár szemet a diákcsemegéből... de jön még gyümölcsnap az éhezőre, úgyhogy majd akkor bevetem ezt az önámítósdit.

9. nap, általános 5., 06.05.: simán ment az 5. általános napi étrend, nem ettem semmit pluszban, viszont amit ki lehetett hozni, kihoztam a napból! :) lásd: tízórai + ebéd + uzsonna = zöldségleves valamilyen formája.a vacsora is fenséges volt: 10 deka pulykasonka + 3 db paradicsom + 1 db zöldpaprika.
Folyadék: a leveseket nem számolva 3,5 liter.

10. nap, zöldségnap, 06.06.: zöldségnap volt.ettem zöldbabkonzervet, sárgarépát, karalábét, lila hagymát, uborkát pici olívaolajon megpárolva, erős paprikával megbolondítva természetesen több részletben, azaz elosztva.
folyadék: 4 liter.     

11. nap, általános nap 6., 06.07.: a 6. általános nap, csúcsszuper kajával (az ebédem egyszerűen maga volt a mennyei manna!), a vacsorát kicsit eltúloztam mennyiségileg, viszont még így is az előírt adagokon belül voltam.
folyadék: 3,2 liter

12. nap, joghurtnap. 06.08.: joghurtnap! imádom! és bár nem volt meg az 5 doboznyi  (normál Danone méretű) mennyiség, nem kívántam többet. pedig tele a hűtő.
folyadék:  3,5 liter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése