2010. június 10., csütörtök

tanácstalanságban

bevallom, nem tudom, mit(évő l)egyek.
folytassam-e a 4. körrel a  diétát, vagy térjek át a 90 naposra.
nem tudom. legalábbis most még.
reggelre azonban meg kell(ene) álmodnom, mert nem mindegy, hogy konyhatündérként mit alkotok a konyhában.
update: tehát az úúúúgy volt, hogy reggelre semmit nem álmodtam, vagyis amit, az egészen más jellegű volt (khm!), ellenben már hajnali fél kilenckor felkeltem. a zuram hozott reggelit, mint minden reggel, ám ezúttal két kornspitz is ott figyelt az asztalon, és a dilemmát eldöntendő, megettem az egyiket. széép lassan rágtam pépessé, ahogyan azt kell. ezzel elvoltam egészen kábé délután kettőig. akkor kezdtem éhséget érezni, tehát szándékosan apró darabokra tört szív  hamlettel csillapítottam a gyomorkorgásom, és jó két órával később ettem egy nagy almát.  
aztán a zuram megjelent  a cégnél és hozott vajas pogácsát, felet, merthogy nem ebédeltem semmit - ez igaz volt -, és ezértaztánmárpedig meg kell ennem a pogit. najo, nem kellett nagy  rábeszélőgépnek lennie, hogy befaljam  igen hamar eltüntessem, és volt-ninccsé tegyem a kincset.
viszont határozottan nem volt jó húzás, mert egyre éhesebb lettem, és meg kellett ennem a magammal hozott kettes számú kornspitzet. itthon pedig a babkonzerv másik (kisebbik) felét ajvárral megbolondítva télleg szinte szemenként ragicsáltam el.


folyadék: 5,5 liter

2 megjegyzés:

  1. Ha jol haladsz, es a jelek szerint mennek le a kilok, minek valtoztatni? Valtoztatni akkor kell, ha a meglevo eszkozzel nem megy. Betond

    VálaszTörlés
  2. jaj, Betond, nagyon kedves vagy, de hol van még a vége????? egyebkent meg igazad van: bevált modszeren nem valtoztatunk. :)
    csak jaban annyira nagyvonaluan - már ha lehet ezt mondani a hanyagsagra - kezeltem a napokat, hogy megijedtem magamtol: egek, most cseszem el? a felénél (se) járva?

    te fogyozol? milyen modszerrel? esetleg ezt kiprobalnad? mar csak azert e botor kerdes, hogy hatha akkor inspiralnank egymast... :)

    VálaszTörlés